söndag 17 februari 2008

Feminismen stöttepelare för socialismen

Att vi socialister är bättre på jämställdhet än högern är ingen nyhet. I Sovjetunionen hade man till exempel kvinnliga stridspiloter.

Feminismen är dessutom ett väldigt smart sätt att värva röster till vänsterblocket. Eftersom vi har tolkningsföreträde definierar vi lösningarna som tvång och lagstiftning. Där snurrar vi upp liberalerna ordentligt på läktaren! Därför är det bra att Feministiskt Initiativ inte har gett upp. Enligt Unni Drougge kan bloggar bli ett lyft för feminismen och FI eftersom tradionella media inte skriver om feminism. Hon säger:

- Alla unga kolumnister skriver om diamanter och gucci-skor.

EXAKT! Det förstår ju alla att man inte kan vara feminist och gilla Gucci samtidigt. I alla fall om man tillhör RÄTT feminism, dvs den socialistiska, precis som FI.

Etiketter: , , , , , ,

3 kommentarer:

The Swede sa...

Sovjetunionen hade arbetsläger också

Rommedahl sa...

Socialister ser just feminismen som ett medel för att i ännu större utsträckning få härska över människorna och få bestämma över saker i deras tillvaro.

Anonym sa...

sakupplysning: 1. Fi har inte uttalat sig som socialistiskt parti/organisation. 2. Unni Drougge står själv för sina åsikter, hon var inbjuden som privatperson, inte som företrädare åt Fi.